Coaching

Coaching; Teamcoaching, Individuele Coaching, Coaching on the Job; Voor Particulieren & Bedrijven; Mens & Context

Coaching

Voor particulieren en bedrijven

Voor iedereen die wil werken aan persoonlijke en zakelijke groei, en bereid is daarin te investeren. Voor het omzetten van belemmeringen in kansen; en het realiseren van doelen. Voor zingeving en zelfvertrouwen. Voor verbetering van je zakelijke en persoonlijke relaties. Voor overzicht, beter plannen en prioriteren; en een lege inbox. Voor balans tussen investeren en geven enerzijds; en oogsten en ontvangen anderzijds. Voor rust in je hoofd en in je lijf.

Coaching Aanbod

Professionele werk gerelateerde en persoonsgerichte coaching. Op basis van een gezamenlijk vastgesteld plan van aanpak, met concrete doelen en een heldere werkwijze.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent coaching voor jou of jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.

Individuele Coaching

Individuele coaching is gericht op bewustwording van patronen, het aanzetten tot gedragsverandering en met een andere blijk gaan kijken naar jezelf en je omgeving. Het ontwikkeltraject bij coaching is altijd maatwerk. Daarbij geef jij aan wat je leerdoelen zijn, wat je wilt bereiken en langs welke weg. De coaching kan zich richten op zaken i je persoonlijke leven, maar ook op het vergroten van professionele kwaliteiten. Vaak is die scheidslijn niet duidelijk aan te geven. In individuele coaching wordt soms gebruik gemaakt van het Werkgeluk Kompas ontwikkeld door Anouk Goedhart.

Teamcoaching

Anders dan bij individuele coaching, moedigen we het bij teamcoaching aan om samen te leren en verder te ontwikkelen vanuit de groepsdynamiek.

Wat zijn bijvoorbeeld de (onuitgesproken) regels, de cultuur en de onderlinge verhoudingen? Teambegeleiding en - coaching ondersteunt het team bij het boeken van meer resultaat én het ondervinden van meer plezier in het werk.

Coaching on the job

In iedere persoonlijke relatie komen spanningen voor, bijvoorbeeld ten gevolge van verschillende uitgangspunten. In relatiecoaching ondersteunen we je in het zetten van die stap die jou en je partner weer dichter bij elkaar brengt; of die je helpt om samen problemen op te lossen. In ieders leven speelt een belangrijke rol wat we van huis uit hebben geleerd en mee hebben gekregen. Als we volwassen zijn herhalen we deze patronen, soms tegen beter weten in. Door bewust stil te staan bij deze patronen, kun je als volwassene keuzes maken in wat je wel en niet wilt. Door bewust naar je gezin van herkomst te kijken en de opvoedingsboodschappen die je daaruit hebt mee gekregen, ga je zien waar je je relatie onnodig belast. En kun je daar verandering in aanbrengen. In relatiecoaching wordt gebruik gemaakt van elementen uit de contextuele hulpverlening, ontwikkeld door Iván Böszörményi-Nagy.

Contact opnemen

We horen graag van je

Mauris dictum, diam vel gravida fringilla, tellus velit vulputate augue, non cursus erat est ac ipsum. Pellentesque porta massa maximus mauris auctor maximus. Maecenas viverra diam vel sem aliquam rhoncus. Morbi sed lectus eget augue elementum iaculis eu eget erat.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter