Training

Training voor Particulieren & Bedrijven; Mens & Context

Training

Voor particulieren en bedrijven

Een training, die als resultaat heeft dat jouw kennis en vaardigheden verder zijn ontwikkeld, wat je in staat stelt succesvoller te zijn in je beroep, is een training die nuttig kan worden genoemd. De moeilijkheid bij training is dat het belangrijk is om de training te kiezen, die bij je past. Welke training heb je nodig? Wat wil je bereiken? Wat is je leervraag? Welke begeleiding kan daarbij helpen om dat doel te bereiken? Dat is de reden dat wij onze trainingen op maat maken. In overleg met de deelnemers en de opdrachtgever. Deskundigheidsbevordering houdt je personeel gemotiveerd, ambitieus en verkleint de kans op verloop. Een veelgehoord tegenargument met betrekking tot investeren in training en scholing van personeel is dat men bang is dat het personeel met alle opgedane kennis het bedrijf verlaat om elders een betere positie te verwerven. Dat kan inderdaad. Maar stel je nou eens voor dat je niet in je medewerkers investeert, ze leren niets bij en ze blijven…..?!

Training Aanbod

Professionele werk gerelateerde en persoonsgerichte coaching. Op basis van een gezamenlijk vastgesteld plan van aanpak, met concrete doelen en een heldere werkwijze.

Trainers

De professionele coaches van Bureau Mens & Context zijn gericht op gedragsverandering; individueel, in teams en op het werk of de zaak.

Aanbod

Programma op maat. In-company raamcontracten mogelijk.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent training voor jou of jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.

Contact opnemen

We horen graag van je

Mauris dictum, diam vel gravida fringilla, tellus velit vulputate augue, non cursus erat est ac ipsum. Pellentesque porta massa maximus mauris auctor maximus. Maecenas viverra diam vel sem aliquam rhoncus. Morbi sed lectus eget augue elementum iaculis eu eget erat.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter