Disclaimer / Copyright

Bekijk hier onze disclaimer en copyright verklaring.

Disclaimer

 1. In onderstaande tekst wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: Bureau Mens & Context
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van deze website;
  • content: alle inhoud van deze website;
 2. Alles in deze disclaimer is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door deze te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer.
 3. De content op deze website is door Bureau Mens & Context met de grootst mogelijke zorg samengesteld; toch aanvaard Bureau Mens & Context geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden op deze website, noch kunt u rechten doen gelden op basis van de inhoud van deze site.
 4. Bureau Mens & Context is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van deze site, of delen daarvan, is een inbreuk op onze intellectuele rechten.
 6. Toestemming voor het gebruik van onze content of delen daarvan dient schriftelijk aan Bureau Mens & Context te worden gevraagd.

Copyright

© Bureau Mens & Context, tenzij anders vermeld. Wanneer wij materiaal van derden gebruiken, vermelden we altijd de bron. Wanneer er sprake is van een onjuiste of ongewenste vermelding, laat het ons dan weten.

Webdesign: Dexo Media